fbpx

Havnafestivalen 2022

Bli med på folkefesten 12. - 13. august 2022!

Havna er selve inn- og utfartsåra i Sandnessjøen og er den havna i Nordland med flest hurtig/ferje båtanløp. Historisk sett har havna vært nord Europas lengste trekai i sin tid, og vært en sentral del i veksten av Sandnessjøen.

Kombinerer du disse omgivelsene med sommer, båt, musikk, utepils og Helgelands fineste natur og folk, da har du oppskriften til en fantastisk opplevelse. Midt i sentrum av sommerbyen Sandnessjøen finner du nemlig musikkfestivalen og folkefesten Havnafestivalen!

Kjøp billetter her

 

 

Artister

Julie Bergan

 

Åge Aleksandersen & Sambandet seiler inn til Sandnessjøen!

 

Bjørn Eidsvåg loser deg trygt inn til Havna!

 

 

Ingebjørg Bratland

 

 

Stage Dolls


Haddaway

 

Og mange flere!

 

Kjøp billetter her

 

 

Mer info finner du på Havnafestivalen.no.

 

Få også med deg Havna på Kaia – en konsertscene fylt med konserter og folkeliv mellom 14. juni og 13. august som kulminerer i selve Havnafestivalen!

Vi sees på kaia i sommer!

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.