fbpx

Mye liv på åpningshelga til Havna på Kaia i Sandnessjøen, og mer liv skal det lages de neste to månedene. Foto: Kenneth Solfjeld

Havna på Kaia: 1. juni – 30. august

Velkommen til Havna på Kaia i Sandnessjøen! Her kommer vi til å oppdatere med flere flotte navn ettersom at artistene blir bekfreftet.

Selv om Havnafestivalen er utsatt til 2022 kan du få fantastiske konsertopplevelser i sommer på Havna på kaia i Sandnessjøen!

Program for juli

Publiners 2. juli

Dette er Folk’n’roll! Folk, pop og rock fremført med en stor porsjon musikalitet og spilleglede. De står på scenen i Sandnessjøen 2. juli, klare til å lage litt liv.

Billetter og mer informasjon

 

Ingvilds: 2. juli

Ingvilds har holdt det gående siden 1994, og har siden den gang gledet mange folk med sine opptredener. 2. juli står de på scenen i Sandnessjøen igjen.

Billetter og mer informasjon

 

Anders Jektvik: 3. juli

Anders Jektvik er kjent for å være en klassisk visesanger, og havnet blant annet på 2. plass i Norske Talenter i 2012. 3. juli tar han turen til Havna på Kaia.

Billetter og mer informasjon

Hjertebank: 9. juli

Hjertebank er et Vise/Pop/Rock-band fra Helgeland som skriver egen musikk på dialekt. 9. juli gir vi dem en varm velkomst på scena i Sandnessjøen.

Billetter og mer informasjon

 

Blaze of glory – Bon Jovi Tribute: 10 juli

På konsert med Blaze of Glory får du presentert alle de mest kjente låtene, og mye mer. Blaze of Glory består av musikere har vokst opp med Bon Jovis musikk, og de er dedikerte i forhold til det de holder på med.

Billetter og mer informasjon

 

Inge Bremnes: 16. juli

Inge Bremnes slo gjennom rundt midten av forrige tiår, med radiolistede og høytstrømmede låter som «Ka du håpa på» og «Himmelblå», alle selvskrevet på eget språk og mål.

Billetter og mer informasjon

Nærbilde av Inge Bremnes

Barnas dag: 17. juli

På formiddagen arrangeres det Barnas dag på Havna på Kaia. Følg med for mer informasjon.

Billetter og mer informasjon

 

Ketil Stokkan: 17. juli

Ketil Stokkan er aller mest kjent som frontfigur i gruppa Zoo, og som deltaker i Melodi Grand Prix. 17. juli inntar han scenen på Havna på Kaia.

Billetter og mer informasjon

 

IAW – It´s a winner: 23. juli

Mer informasjon kommer

 

Marion Ravn: 24. juli

Marion Ravn har vært en aktiv artist de siste 20 årene, og i 2019 ga hun ut sitt første hel-norske album. Du finner henne på scenen i Sandnessjøen 24. juli.

Billetter og mer informasjon

Violet Road – med Spabåten Vulkana: 29. juli

Violet Road slapp nytt album 12. februar i år, og det blir både nye og gamle låter  når Tromsøbandet kommer til Havna på Kaia 29. juli.

Billetter og mer informasjon

 

Ila Auto: 30. juli

Ila Auto er et norsk bluegrassband som spiller musikk med elementer av pop, visesang og rock and roll. 30. juli går de på scenen under Havna på Kaia.

Billetter og mer informasjon

 

Frida Ånnevik: 31. juli

Frida Ånnevik er en norsk artist fra Hamar. Frida beskriver musikken sin som ”pop i åpent landskap”, med referanser til både vise, jazz, folkemusikk og soul.

Billetter og mer informasjon

Sjekk ut hjemmesiden til Havnafestivalen/Havna på Kaia for mer informasjon.

Se også: Sommerfest i Valen

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.