fbpx

Foto: Jan Inge Larsen | www.helgelandfoto.com

Har du fagbrev og vil bli ingeniør?

Har du yrkesfaglig videregående utdanning med fag-/svennebrev? Da kan du søke om opptak til bachelor ingeniør gjennom Y-veiordningen hos UiT - Norges arktiske universitet

Har du fagbrev innen bygg- og anleggsteknikkfag eller teknikk- og industrifagene? Da kan du nå søke fulltids bachelor i ingeniør hos UiT Mo i Rana.

UiT – Norges arktiske universitet holder til ved Campus Helgeland, hvor de tilbyr nyutdannede fagarbeidere og fagarbeidere med kortere og lengre yrkeserfaring muligheten til å videreutdanne seg til ingeniør gjennom Y-veien. Det kreves ikke forkurs eller tidligere bestått realfagskurs for å begynne på dette studiet. Fullført og bestått ingeniørutdanning via Y-vei gir deg graden bachelor i ingeniørfag.

 

Samarbeid med næringslivet

Området «bygg- og anleggsteknikk» kvalifiserer for opptak på UiTs bachelor ingeniørprogram «Bygg», mens område «teknikk og industriell produksjon» kvalifiserer for opptak på «Maskin». Undervisning skjer over nett og ved Campus Helgeland, med flotte forelesere som er til stede for studenten når det er nødvendig.

UiT samarbeider også med næringslivet for at studentene skal få god kompetanse med seg ut i arbeidslivet, men også tidlig få møte mulige arbeidsgivere.

 

Søknadsfrist 1. desember

Oppstart er i januar 2022, samtidig som det første kull med Y-vei studenter eksamineres ut fra Campus Helgeland.

Søknadsfristen er 1. desember, og søknader blir behandler forløpende.

 

Klikk her for å søke

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.