fbpx

Be Resilient – Gründeruka Helgeland

Sett av neste uke til å lære mer om innovasjon, nyskapning og hvordan man bygger en motstandsdyktig bedrift.

Årets tema for Gründeruka Helgeland er «Be Resilient», og handler om hvordan raske endringer kan føre til innovasjon og nyskapning dersom man tør å være omstillingsdyktig i en verden som stadig er i endring.

Årets utgave blir digital, som betyr at du kan få med deg arrangementene over nett. Programmet består av inspirerende foredrag og seminarer, nyttige kurs og konkurranser for deg som går med en gründer i magen, for deg som driver eget firma allerede og for det etablerte næringslivet.

 

Be Resilient

Be prepared – Vær forberedt

Be flexible – Vær fleksibel & endringsdyktig

Be proactive – Vær proaktiv

 

Se hele programmet her

 

 

Pitchekonkurranse

Har du en god idé om en ny tjeneste eller ett nytt produkt?

Under Gründeruka kan du delta på pitchekonkurransen som arrangeres av DNB, Rana Utvikling, Rana Blad, Polarfakta, Total Regnskap og Væxt Mo i Rana. Konkurransen avholdes onsdag 21. oktober, hvor vinneren stikker avgårde med premier til en verdi av kr 100 000,-. Les mer om pitchekonkurransen og følg streamen på lenken under.

Lenke til Pitchekonkurransen

 

Påmeldingsfrist onsdag 14. oktober kl. 00:00

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.