fbpx

Sjekk ut lineupen til Verketfestivalen 2022!

Verket Musikkfestival er endelig tilbake! Følg med her for å få med deg artistslippet.

Verketfestivalen er endelig tilbake!

I 2022 kan endelig Verket-sletta fylles opp med festivalglade Helgelendinger og besøkende, og skal vi tro arrangøren blir dette tidenes beste, etter hele tre år med planlegging. Festivalen arrangeres på Revelen i Mo i Rana 26.-27. august 2022, og byr på de perfekte kulissene for en minneverdig musikkopplevelse.

Revelen er i gangavstand fra Mo sentrum og bare noen hundre meter fra Mo Industripark, tidligere AS Norsk Jernverk, som har gitt festivalen dens navn. Verketfestivalen strekker seg over to dager, med et eget barnearrangement på lørdag formiddag ved navn Underverket.

Gjør dere klare til sommerens store festivalfinale på Helgeland!

Kjøp billett her

 

DDE

D.D.E.

I mer enn en mannsalder har D.D.Es tilstedeværelse og nærmest fandenivoldske trangt til å engasjere og underholde, brakt dem til små og store steder i hver krik og krok av landet. Låter som «Det umulige e mulig», «Vinsjan på kaia», «Det går likar no», og «Rompa mi» har blitt allemannseie – til og med tvileren synger med når anledningen er rett, og allsangen runger fra første til siste tone.

D.D.E. er det første norskspråklige bandet som fylte Oslo Spektrum (2002), og er i den eksklusive kretsen av artister som har solgt over 250.000 eksemplarer av samme album på det norske markedet. I år mottok de også Spellemanns høythengende hederspris.

Blant de som frekventerer bandets konserter er hele kongeriket og alle samfunnslag representert. Fårståsegpåere mener det har noe å gjøre med en kollektiv selvtillit og 100% levering. Hver gang.

MEW (DK)

Mew blir av mange beskrevet som et av Skandinavias aller største og beste band. Sjangermessig er det vanskelig å sette bandet i bås. De har hele veien beholdt et slektskap til den symfoniske rockens storslagenhet, indie-rockens urolige vesen og popmusikkens umiddelbare slagkraft.

 

 

Veronica Maggio (SE)

Veronica Maggio, en av Sveriges mest populære artister, har siden gjennombruddet ti år tilbake, også etablert seg som en av de mest solide popartistene i hele Norden.

Maggio slo ned som en komet med hitten “Måndagsbarn”, både internasjonalt og på hjemmebane. Men det var med den klassiske platen “Satan i gatan», hun for alvor slo igjennom og sementerte sin status som Skandinavias ultimate hitmaker. Hvem kan vel glemme låter som “Sergels Torg” “Snälla bli min” og ikke minst den magiske, “Jag kommer”?

 

Ruben

24 år gamle Ruben fra Bjarkøy i Troms har gått fra å gi ut prøvende popmusikk til å treffe et voldsomt stort publikum på kort tid, både her hjemme og i utlandet. Med over 100 millioner strømminger og nominasjoner til P3 Gull som «Årets nykommer» og til Spellemannpris for «Årets nykommer» og «Årets låt», har Ruben har fått en pangstart på artistkarrieren.

 

Bo Kaspers Orkester

Bo Kaspers Orkester

Svenske Bo Kaspers Orkester trenger knapt noen nærmere introduksjon. Poporkesteret  har vært et stort navn i hele Skandinavia i en årrekke og sjarmert publikum med sin sofistikerte blanding av pop, jazz og latinamerikansk musikk.

Deres lett sofistikerte blanding av pop, jazz og latinamerikansk musikk med tekster som skildrer hverdag og relasjoner som: «Hon är så söt», «Det går en man omkring i mina skor», «Amerika», «Ett & noll», «Vi kommer aldrig att dö», «Undantag», «I samma bil» og «Innan allt försvinner» har ført til en trofast fanskare i hele Skandinavia.

 


Dagny

Dagny

Få artister treffer publikum like umiddelbart som Dagny, både når det kommer til energiske sceneopptredener og fengende poplåter. Sangfuglen fra nord sendte sjokkbølger gjennom bransjen og publikum med låta «Backbeat» høsten 2015, og siden den gang har hun bygget seg opp til å bli en av landets mest spennende liveartister, låtskrivere og popsnekrere, med en katalog som har over 450millioner strømminger. Også internasjonalt har Dagny satt sine spor, der hun både har turnert og co-skrevet låter for storheter som Katy Perry.

 

Røyksopp

Röyksopp

Röyksopp er en av de største internasjonale suksesshistoriene i norsk musikkhistorie. Duoen fikk en vanvittig kommersiell suksess med sitt første album Melody A.M i 2001, og tok verden med storm med låter som «Eple» og «PoorLeno» med tilhørende uforglemmelige musikkvideoer. Røyksopp har vært toneangivende for stadig nye generasjoner av publikum og artister, både i og utenfor Norge.

 

 

 

Se også: Helgepraten med Ingrid Alte Westman, festivalsjefen for Verket!

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.