fbpx
Sjåholmen i Lurøy kommune

Foto: Kjell Ivar Setså

Frister det med jobb i verdens vakreste øyrike?

Lurøy kommune har for tiden mange spennende ledige stillinger!

Lurøy er en kystkommune på Helgeland som byr på sjøsalte strender og fagre fjell. Kommunen består av fastland og 1372 store og små øyer. Moderne hurtigbåter, bilferger og veier gir folket daglige forbindelser. Havet har vært og er hovedkilden til næring og liv. Lurøy kommune har et allsidig, spennende og variert næringsliv med drivende dyktige og engasjerte aktører. I moderne havbruk er de blant de fremste i landet, og de satser på nye tiltak innen industri og samferdsel. Kommunen har full barnehagedekning og gode muligheter for en aktiv fritid.

Dronefoto Sleneset

Foto: Far Out Focus

 

Lurøy kommune lyser nå ut en rekke spennende stillinger:

 

Kunne du tenkt deg til en spennende lederstilling med varierte arbeidsoppgaver? Lurøy kommune søker ny regnskapsleder som kan være med å utvikle avdelingen og tjenestene de leverer til ansatte, brukere, innbyggere, leverandører og kunder.

Regnskapsleder/Økonomisjef 

Søknadsfrist: 15.11.2022

 

Har du god tallforståelse og evnen til å sette deg inn i – og følge rutiner, lover og regler? Hvis du i tillegg er grundig, strukturert og liker og ha kontroll kan stillingen som lønnskonsulent være noe for deg! Lurøy kommune har litt over 200 årsverk som besørger tjenester til kommunens innbyggere. Som lønnskonsulent fyller du en viktig servicefunksjon overfor kommunens ansatte, mellomledere og ledere.

Lønnskonsulent

Søknadsfrist: 13.11.2022

 

Snøkledde fjell

Foto: Signar Nilsen

 

Er du ute etter en jobb med mange spennende og utfordrende oppgaver i en liten, men kompleks tjeneste? Lurøy kommune er inne i en periode der de utvikler og styrker legetjenesten. De er nå på utkikk etter en utviklingsorientert avdelingsleder for legetjenesten.

 

Avdelingsleder i legetjenesten

Søknadsfrist: 06.11.2022

 

Ønsker du å være med å påvirke, bygge opp og utvikle en ny tjeneste? Lurøy kommune har opprettet Tildelingskontor for tildeling av helse, sosial og omsorgstjenester. Tildelingskontoret skal bidra i å sikre god og smidig samhandling mellom tjenestene innad i kommunen, og mellom kommunal- og spesialisthelsetjenesten.

Saksbehandler/Fagrådgiver på Tildelingskontoret 

Søknadsfrist: 30.10.2022

 

Var ingen av stillingene i oversikten relevante for deg? Fortvil ikke, klikk på lenken under for å se andre stillinger som er utlyst i Lurøy kommune.

Se flere ledige stillinger her

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.