fbpx

Foto: Don’t Be Negative Foto

Få en drømmestart på karrieren – bli trainee!

Er du eventyrlysten og nyutdannet - eller blir det snart? Ja, da kan en traineestilling på Helgeland være midt i blinken for deg!

På Helgeland satses det på nyutdannede

Hva er din drømmestart på karrieren? Ønsker du kanskje relevante arbeidsoppgaver, et godt faglig og sosialt nettverk – og muligheten til å utgjøre en forskjell? Da bør du sjekke ut traineeordningen Kandidat Helgeland! En rekke virksomheter på Helgeland lyser nå ut spennende traineestillinger som retter seg mot nyutdannede uten arbeidserfaring.

Det er både helgelendinger, utflytta helgelendinger og folk som aldri har satt sine føtter på Helgeland som søker seg til, og blir ansatt gjennom traineeordningen.  Det fine med traineeordningen er at du får mulighet til å bli kjent med andre nyutdannede som er i samme situasjon som deg selv. Flere av våre traineer trekker frem nettopp nettverket og det sosiale som veldig positivt når det kommer til Kandidat Helgeland.

 

Hvorfor bli trainee?

Som trainee i Kandidat Helgeland får du en spennende jobb i kombinasjon med muligheten til å være med på mange kule opplevelser. Du jobber ett år i en og samme bedrift, får personlig og faglig utvikling gjennom et praktisk lederkurs, egen fadder og reise på studietur til Brüssel. Du får et tverrfaglig nettverk og gjøres godt kjent med Helgeland gjennom bedriftsbesøk og ulike opplevelser i regionen.

Traineer på rafting med River North på Austervefsna

Rafting med River North i Austervefsna

 

Disse søker traineer 2023/2024:

Høres dette ut som noe for deg? Da bør du søke i vei! Du søker gjennom jobbportalen JobbNorge, og søknadsfristen er 1.mars 2023.

Trainee hos Pelagia

Trainee hos Haaland

 

Trainee hos BDO 

 

Trainee i Rana kommune

 

Trainee hos Tive Tag

 

Trainee i Hemnes kommune

 

Trainee i Helgeland Plast

 

Trainee hos Rana Gruber

 

Trainee i Brønnøysundsregistrene | UX-/prosjektdesigner

 

Trainee i Brønnøysundsregistrene | Analyse

 

Trainee i Brønnøysundsregistrene | IT

 

Trainee i Alcoa

 

Trainee i Momek

 

Trainee i Tietoevry

 

Trainee i Celsa Armeringsstål

Trainee i Svabo Industrinett

 

Du kan også sende inn en åpen søknad til Kandidat Helgeland:

Åpen søknad

 

Opp mot søknadsfristen vil det postes flere traineestillinger fra andre virksomheter på Helgeland – så her er det bare å følge med!

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.