fbpx
Yrkesmessa 2020
  • Karrieredag

Yrkesmessa 2020

Event
Hvor: Alstahaug , Stamneshallen
Når: 23. januar 2020

Gå til arrangement

NAV, Karrieresenteret, Tverrfaglig opplæringskontor, videregående og ungdomsskolen har gleden av å invitere til Yrkesmessa 2020 i Sandnessjøen. Det blir den største jobb- og utdanningsmessa vi har hatt i distriktet vårt!

Målet med Yrkesmessa er å gjøre unge og arbeidssøkende kjent med utdanningsmulighetene og jobbmulighetene man har. Vi får besøk av flere høgskoler, universitet, folkehøgskoler og Forsvaret. I tillegg kommer en rekke representanter fra næringslivet som kan fortelle om jobbmuligheter, (spesielt i egen region.)

For bedriftene er det også en flott mulighet til å komme i kontakt med potensiell arbeidskraft. NAV gir veiledning om søknadsskriving og CV, i tillegg til rådgivning.

Messen er rettet mot ungdomsskoleelever på 9. og 10.trinn, videregående-elever, arbeidssøkende og voksenopplæring.

Åpen kantine i Stamneshallen.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.