fbpx
yoga på Herøy
  • Trening / Sport

Yogahelg på Herøy

Event
Hvor: Herøy , Herøyholmen
Når: 8. november 2019

Gå til arrangement

Velkommen til en helg fylt med yoga. Vi beveger oss inn i vinteren og stillheten senker seg. Naturen går i dvale og kroppen trenger mer hvile og få gå i hi, som bjørnen. Vi skal jobbe med pust, bevegelse, oppmerksomt nærvær og tilstedeværelse. Vi skal styrke immunforsvaret med latter og lande på matta i deilige yin øvelser som renser og nærer kroppen.

Spa-stemning
Bli med og opplev spa-stemningen med nydelige eteriske oljer på alle timene. Oljene støtter deg og yogapraksisen.

Chakra yin yoga
Fredag kl 18.00-20.00
​Er hodet og kroppen full av stress? Er eller har du vært i en vanskelig situasjon eller periode? De fleste av oss opplever daglig en eller annen form for konflikt på ett eller annet plan i livet. Enten er det på jobb, sosialt, i familien, eller i deg selv. Vi har alle med oss emosjonell baggasje vi trenger å løse opp og gi slipp på.

Vi kombinerer yin yoga og eteriske oljer for chakraene for å løsne opp i kropp og sinn.

Chakraene kan brukes som metaforer og inspirasjon for emosjonell helbredelse og velvære. Denne praksisen er en unik og kraftig måte å vekke og helbrede den subtile energikroppen på samt slippe energiblokkeringer for å frigjøre sinnet, følelser og fysisk kropp. Vi vil gå opp fra roten og opp til kronechakraet. I hver chakra-relatert stilling vil du også bli gitt et spørsmål og en affirmasjon som hjelper deg med å jobbe gjennom din helbredelsesprosess.

Enten du kjenner til chakraer eller ikke, oppfordrer vi deg til å prøve denne klassen med et åpent sinn. Tenk på dette som en måte å forvandle yoga-øvelsen til et personlig vekstverktøy.

​Myk yoga med styrke
Lørdag kl 9.30-11.30
​I myk yoga jobber vi med pust og bevegelse. Du får styrke gjennom bedre kontakt med kroppen på kroppens egne premisser. De fysiske øvelsene har til hensikt å øke sirkulasjonen og energiflyten i kroppen, og vi avslutter med god avspenning.

Lunsj kl 11.30-12.30
Du spiser det du har lyst på. Ta med matpakke. Vi serverer kaffe, te og frukt.

Håndmassasje og naturlig livsstil
Lørdag kl 12.30-14.00
​Bli med og lær AromaTouch håndmassasje. Gjennom timene har du nå fått luktet og kjent på effekten av de eteriske oljene. Oljene kan brukes til så mye mer. Er du klar til å ta ansvar for din egen helse? Flere og flere ser fordelen med å leve best mulig uten kjemiske og syntetisk fremstilte produkter. Bli med på en introduksjon til essensielle oljer og hør mer om hvordan de kan hjelpe deg og dine.

Denne timen koster 200 for deg som ikke er med hele helga og du får med deg en liten oljegave hjem.

Ønsker du å dele oljeglede?
Jeg jobber med doTerra i tillegg til å undervise yoga. Kanskje du også har lyst til å spre oljeglede? Som deltid eller heltidsjobb. Vi møtes etter yoga kl 16-17.

Latter yoga og yin yoga
Lørdag kl 14.00-16.00
​La kroppen smile og le med latter yoga. Visste du at latteryoga reduserer stress og gir deg bedre immunforsvar? Latteryoga består av pust, klapping, lek og latterøvelser og passer for alle som har lyst til å le. Latteryoga er herlig befriende og gir livsglede, avslapning og reduserer stress.

Yin yoga detox og energi
Vi avslutter lørdagen med en lang yin yoga for rygg og hofter for å løsne spenninger og øke bevegeligheten. Du vil bli tatt inn i myke vridninger som stimulerer og masserer de indre organene. Øvelser som stimulerer lever og galleblære hjelper å rense ut avfallsstoffer og frigjør muskelspenninger.

Yoga for immunforsvaret og yin yoga
Søndag kl 9.30-11.30
​Med spesielle yogaøvelser utført i et rolig tempo bygger vi kraft, frigjør energi og roer ned nervesystemet. I denne økten stimulerer vi immunforsvaret og renser kroppen med bruk av pusten og rolige yogaøvelser.

Yin yoga renew
I følge tradisjonell kinesisk medisin er vinter tilknyttet vannelementet og vi skal aktivere meridianene nyre og blære. Nyrene renser blodet er roten til både yin og yang energier i kroppen. Vi skal balansere nervesystemet og lade opp kropp og sinn.

Lunsj kl 11.30-12.30
Du spiser det du har lyst på. Ta med matpakke. Vi serverer kaffe, te og frukt.

Mindfulness og mindful yoga
Søndag kl 12.30-14.00
​Vi avslutter helgen med en rolig praksis for å integrere alt. Du vil lære flere enkle mindfullness teknikker og mindful yoga.

Det er mye forskning på mindfullness og hvorfor dette er et så viktig verktøy for oss. Daglig mindfulness trening reduserer både fysisk og mentalt stress. Forskning viser at effekten av daglig mindfulness (15 min) kommer allerede etter 2 uker!

Du behøver ikke være myk eller i god form for å delta. Øvelsene tilpasses den enkelte.

Ta med
Ta med egen yogamatte, et par puter og pledd. Gjerne yogabolster om du har. Du kan lage yogabolster av pledd, se her https://www.facebook.com/merethegronbechyoga/videos/1508206665968031/ Ta på gode myke klær, gjerne flere lag om du er en som fryser lett.

Påmelding og pris
Pris for hele helga er 1.600 kroner. Påmelding før 20. oktober 1.400 kroner. Hvis du ønsker å delta på deler av helga er det 350 per klasse. Vi møtes i Fellesstua i Karolineveien.

Varmt velkommen til en deilig helg med pleie til deg selv!

Klem fra Merethe og Aina

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.