fbpx
  • Kurs

Yogahelg i Leirfjord

Event
Hvor: Leirfjord , Leirfjord Idrettshus
Når: 25. september 2020

Gå til arrangement

Bli med på en helg med egenpleie og påfyll. Høsten er årstiden for å fylle på og lade batteriene før vinteren kommer. Vi skal kvitte oss med det gamle, både fysisk og mentalt, for å gi plass til noe nytt.

Fredag
– 18-20 Chakra yin yoga med eteriske oler
Lørdag
– 9.30-11.30 Myk yoga med styrke
– Lunsj
– 12.30-13.30 Kurs i håndmassasje og naturlig livsstil
– 14.00-16.00 ​Yin yoga happy hips
– 16-17 For deg som ønsker å dele doTerra
Søndag
– 9.30-11.00 Holistisk yoga og yin yoga Love & Courage
– Lunsj
– 12.00-14.30 Minikurs i tankefeltterapi

Spa-stemning
Bli med og opplev spa-stemningen med nydelige eteriske oljer på alle timene. Oljene støtter deg og yogapraksisen. Oljene har små aromatiske molekyler som tas opp gjennom luktesansen og via det limbiske systemet og påvirker hjernen og kroppen på ulike måter. Vi bruker oljer for å lande på matta og i kroppen, åpne pusten, finne energi, konsentrasjon og roe ned på slutten av hver time.

FREDAG
Chakra yin yoga – fredag kl 18.00-20.00
Vi kombinerer yin yoga og eteriske oljer for chakraene for å løsne opp i kropp og sinn. Chakraene kan brukes som metaforer og inspirasjon for emosjonell helbredelse og velvære. Denne praksisen er en unik og kraftig måte å vekke og helbrede den subtile energikroppen på, samt slippe forbi emosjonell dr**t og energiblokkeringer for å frigjøre sinnet, følelser og fysisk kropp. Vi vil gå opp fra roten og gjennom kronechakraet. I hver chakra-relatert stilling vil du også bli gitt et spørsmål og en affirmasjon som hjelper deg med å jobbe gjennom din helbredelsesprosess.
Ta gjerne med deg noe å skrive på slik at du kan notere hva som kommer til deg når du gjør stillingene eller umiddelbart etterpå.

LØRDAG
​Myk yoga med styrke – lørdag kl 09.30-11.30
​I myk yoga jobber vi med pust og bevegelse. Du får styrke gjennom bedre kontakt med kroppen på kroppens egne premisser. De fysiske øvelsene har til hensikt å øke sirkulasjonen og energiflyten i kroppen. Vi jobber med styrkeøvelser for sete, rygg, skuldre og nakke. Klassen avsluttes med en lang og deilig avspenning.

​Lunsj kl 11.30-12.30
Du spiser det du har lyst på. Ta med matpakke eller en tur på kafeen. Vi serverer kaffe, te og frukt.
Kurs i håndmassasje og naturlig livsstil – lørdag kl 12.30-14.00
​Bli med og lær AromaTouch håndmassasje. Gjennom timene har du nå fått luktet og kjent på effekten av de eteriske oljene. Oljene kan brukes til så mye mer. Er du klar til å ta ansvar for din egen helse? Flere og flere ser fordelen med å leve best mulig uten kjemiske og syntetisk fremstilte produkter. Bli med på en introduksjon til essensielle oljer og hør mer om hvordan de kan hjelpe deg og dine. Denne timen er gratis og du får med deg en liten oljegave hjem.
​Ønsker du å dele oljeglede?
For deg som er i gang med oljene og ønsker å dele disse nydelige oljene så møtes vi etter yogaen kl 16-17.
Yin yoga happy hips – lørdag kl 14.00-16.00
Det samler seg mye grums i hoftene – både spenninger, følelser og stress. I følge tradisjonell kinesisk medisin lagres følelser av lavere vibrasjoner seg i hofteområdet. Følelser som sinne, skam og skyld. Vi jobber i dypden med å åpne energibanene og bindevevet i og rundt hoftene. Vi stimulerer fremside, bakside, innside og utside av hoftene. Dette inkluderer meridianene lever og galleblære og øvelsene hjelper kroppen å rense ut avfallsstoffer, frigi muskelspenninger og få ny energi.

SØNDAG
Yoga for immunforsvaret og yin yoga – søndag kl 9.30-11.00
Med spesielle yogaøvelser utført i et rolig tempo bygger vi kraft, frigjør energi og roer ned nervesystemet. I denne økten stimulerer vi immunforsvaret og renser kroppen med bruk av pusten og rolige yogaøvelser.
Yin yoga love & courage
Vi avslutter helga med en hjerteåpnende praksis som stimulerer hjerte og tynntarmsmeridianen. Den balanserer hjertesenteret og våre emosjoner. Åpner opp for fri flyt og glede, gir oss mulighet til å følge oss komfortable når vi er stille. Kjærlighet til livet! Du får med deg øvelsene hjem.

​Lunsj kl 11.00-12.00
Du spiser det du har lyst på. Ta med matpakke. Vi serverer kaffe, te og frukt.
​Minikurs tankefeltterapi – søndag kl 12.00-14.30
Hør, se og opplev tankefeltterapi (TFT) – en revolusjon innen helse! Og det viktigste: lær deg hvordan du enkelt kan bruke det i din herdag.
På mini-kurset får du høre om, se og oppleve TFT i praksis. Du vil mest sannsynlig bli forundret over hva du opplever. Mest kjent er TFT som teknikk til å redusere eller fjerne følelsesmessige og psykiske utfordringer, plager og lidelser. TFT brukes veldig ofte for å behandle f.eks angst, depresjon, fobier, sorg, traumer, skam, flauhet, avhengighet og mye annet. Men også mange fysiske plager og lidelser kan behandles med TFT.
På kurset lærer du hvordan du kan bruke disse enkle men meget effektive teknikkene på deg selv eller andre. TFT som selvhjelps-teknikk er enkel å lære. Ved mer sammensatte og alvorlige tilstander vil det ofte være nødvendig å gå til en dyktig TFT-terapeut.

Ta med egen yogamatte, et par puter og pledd. Gjerne yogabolster om du har. Du kan lage bolster av pledd, se her https://www.facebook.com/merethegronbechyoga/videos/1508206665968031/ Ta på gode myke klær, gjerne flere lag om du er en som fryser lett. Du behøver ikke være myk eller i god form for å delta. Øvelsene tilpasses den enkelte.

Pris for hele helga er 1.600 kroner. Påmelding før 1. september 1.300 kroner. Hvis du ønsker å delta på deler av helga er det 350 per yogaklasse og 400 for minikurs i tankefeltterapi.
Les mer: https://www.mereyoga.no/yogahelg-i-leirfjord-april
Påmelding: https://mereyoga.hoopla.no/sales/yoga-leirfjord-24-26-apri.-2020
Varmt velkommen til en ny deilig helg med pleie til deg selv!
Klem fra Merethe
Se hele programmet: https://www.mereyoga.no/yogahelg-i-leirfjord
PS! Nytt sted
Leirfjord idrettshus, Tømmervikveien 12
Overnatting
Det er mulighet til å overnatte hos naboen Leirfjord bibelsenter, tlf 993 07 420. I Sandnessjøen finnes både hotell og overnattingssteder.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.