fbpx
Yoga i hagen
  • Trening / Sport

Yoga på Støtt Brygge

Event
Hvor: Meløy , Støtte Brygge
Når: 25. mai 2020

Gå til arrangement

YOGA I RORBU PÅ STØTT I NORDLAND 25-29 mai 2020 med Anne Berit Skarestad, yogalærer og -terapeut, leder Vestfold Yoga, Tønsberg, Borre og Holmestrand. Se www.vestfoldyoga.no

Finn roen og lev i pakt med naturen i rorbu på den vakre Helgelandskysten i Nordland. Du gjør MediYoga, og kanskje du har med en venn som heller vil dra på fisketur? Yoga eller fiske, yogaveiledning og mulighet for massasje og andre individuelle timer under oppholdet. Rorbuene på Støtt Brygge består av koselige dobbeltrom som er tilknyttet den unike sjømatrestauranten Gammelbutikken, der de også kan servere vegetariske retter. Bli med Anne Berit og Vidar på en yogaferie til Støtt Brygge. Vil du vite mer?

Trykk her

Ta gjerne kontakt med Anne Berit på tlf. 97470506 eller til anneberitskarestad@hotmail.com

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.