fbpx
  • Workshop

Workshop: Internasjonal markedsutvikling

Event
Hvor: Rana , Campus Helgeland
Når: 1. april 2020

Gå til arrangement

Veien til internasjonal vekst handler om å forstå behovene og forutsetningene til dine nye og potensielle kunder, hva slags konkurrenter du må forholde deg til, og hva slags reguleringer og trender som gjelder i markedet. Det handler om å forstå handelsregler, forretningskultur og hvordan du håndterer risiko. Men mest av alt handler det om å finne ut om det vil lønne seg å satse, og hva som skal til for å lykkes.

Målet med workshopen er at din bedrift kan begynne å kartlegge markedet og få en aksjonsplan for veien videre i prosjektet. Strukturen i workshopen er vekselsvis korte innlegg fra Innovasjon Norge og tid til oppgaver for din bedrift. I løpet av workshopen vil vi koble inn eksperter fra Eksportsenteret og våre 34 kontorer i 29 land for å bistå deg. Innovasjon Norge veileder deg både under og mellom samlingene.

Tidspunkt:
Workshopen består av to dagssamlinger. Bedrifter som er aktuelle for deltagelse vil bli kontaktet etter at de har meldt sin interesse via skjemaet på denne siden. Bedrifter som er i målgruppen oppfordres til å melde sin interesse så snart som mulig da utvelgelsen vil skje fortløpende.

Første samling: 1.april 2020
Andre samling: 5.mai 2020

Sted:
Workshopen planlegges gjennomført på Mo i Rana, og endelig lokasjon vil det bli informert om til de utvalgte bedriftene.

Målgruppe:
Målgruppe for workshopen er bedrifter som aktivt søker internasjonal vekst i løpet av de neste 6-12 månedene. Tidligere deltakere har foretrukket å stille med to personer for å sparre underveis i workshopene, og for å fordele arbeid mellom samlingene. Deltakerne bør ha en sentral rolle i å bringe bedriften ut i verden.

Interessert?
Meld din interesse gjennom påmeldingsskjema under:
https://www.innovasjonnorge.no/no/om/kontorer-i-Norge/nordland/arrangementer/workshop-internasjonal-markedsutvikling/

Bedrifter som er aktuell for workshopen vil bli kontaktet, og 3-10 bedrifter vil bli valgt ut til å delta.

Passer ikke planlagt tidspunkt og/eller sted?
Fyll ut skjemaet og angi ønsket tidsrom og sted.

Spørsmål?
Ta kontakt med Kari Sirnes
– e-post: kari.sirnes@innovasjonnorge.no
– telefon: 902 03628

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.