fbpx
Vinsmaking, Scandic Meyergården, Calle Fegth
  • Mat & drikke
  • Sosialt

Winemakers Dinner med Calle Fegth

Event
Hvor: Rana , Scandic Meyergården
Når: 20. oktober 2022

Gå til arrangement

Calle Fegth er kjent som en av gründerne av restaurant Credo, han er en Riesling-kjenner i verdensklasse; i Tyskland er han høyt respektert og går under navnet «Riesling – König Calle». Vinskaperen girer nå opp søkelyset på sine kjente Riesling viner fra Rheingau i Tyskland, en ny rødvin er på trappene og muligens også en sekt. Er du interessert i mat & vin og ønsker å lære mer, spesielt om tysk Riesling, er dette mannen og kvelden du bør få med deg. Nå har du sjansen til å få en inspirerende og lærerik aften med en av de aller beste.

Winemakers Dinner er en suksesshistorie for vin og matinteresserte. De beste i faget presenterer viner og gir av sin kunnskap for at du skal få en unik mat og vin opplevelse.

Pris 1495,- Inkluderer: aperitiff + 5 spesielt utvalgte viner i følge med en 5 retters meny med eksklusive råvarer.

Sted: Scandic Meyergården: Søilen Restaurant
Dato: 20. oktober
Tid: dørene åpner 18:30, med arrangementstart kl. 19.00

Gå til arrangementet 

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.