fbpx
Børgefjell

Vinterekspedisjon i Børgefjell/Byrkije nasjonalpark

Event
Hvor: Vefsn , Børgefjell
Når: 23. mars 2022

Gå til arrangement

23.-26. mars 2022 kan du være med Naturlige Helgeland – øyeblikk du husker på en unik mulighet; vinterekspedisjon i Børgefjell/Byrkije nasjonalpark med ski, pulk og telt!

Børgefjell er vår nest eldste og en av våre mest kjente nasjonalparker. Her er det fortsatt uberørt villmark, stillhet og man kan ferdes alene med naturen og opplevelsene i dagevis. Parken ligger på grensen til Arktis og byr dermed på et barskt klima og landskap.

Børgefjell

Børgefjell er ikke for alle, og skal ikke være det, her får du i trygge hender oppleve en firedagers tur i den storslagne naturen. Den kommer garantert til å sette spor i deg.

Det finnes få installasjoner i parken, og det benyttes telt som overnatting på turen. Naturen er enestående vakker og fiskevannene som er kjent for sin gode ørretbestand, ligger på rekke og rad. Arrangøren utløser fiskekort før dere drar og telter hver natt ved et fiskevann. Med fisketaumer stående ute om natta er det med spenning man står tidlig opp for å sjekke fangsten før frokost. Ingenting er bedre enn fersk fjellørret rett i panna!

Dere deler på fellesutstyr som telt, mat, isbor og sikkerhetsutstyr.  Alle bistår med de daglige gjøremål som å sette camp før natta og lage middag. Turlederne er lokalkjente og har fokus på en god vertsskapsrolle.

Børgefjell

Turene egner seg for fjellvante folk som har skierfaring med å være i fjellet over flere dager. Det finnes veldig lite mobildekning, men det er med satellittsystem til nødbruk.

Naturlige Helgeland har fått dispensasjon til å gjennomføre guidede turer i nasjonalparken. De har erfarne og lokalkjente turledere som vil tilrettelegge for en unik opplevelse.

Se linken under for booking og for å lese mer:
https://www.naturligehelgeland.no/borgefjell/

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.