fbpx
Dame i kokkeforkle
  • Mat & drikke

Viltaften med Åshild & Synnøve

Event
Hvor: Rana , Park 22 Byscena
Når: 17. oktober 2020

Gå til arrangement

Synnøve hos The Lounge har hentet inn Åshild Blyseth fra Wangbrygga og matvirtuosene serverer oss 17. oktober på en fortreffelig Viltaften som skal sitte som et skudd i smaksløker og lyst-senter. Gjør deg klar til høstlige, kortreiste delikatesser som favner både kjøtt og fisk. Elg og rein er selvfølgelig representert, og kanskje havner det noen ryper på bordet. Røkt og raket, tradisjon og mer moderne krumspring gjør menyen variert og spennende. Joda, du skal få multer og trollkrem også. Bordene er også pyntet for å gi den rette stemningen og gjenspeiler årstiden vi er inne i. Det blir også kulturelt innslag og noen gode jakthistorier må da finne veien til oss denne oktoberkvelden. I prisen inngår velkomstdrink.

Velkommen til en vill og snill kveld som magen vil minnes med glede. 20 års aldersgrense.

Smittevern: Park 22 forholder seg til gjeldende smittevernregler. Alle skal føle seg trygge. De oppfordrer folk som kan sitte sammen (i kohort), om å gjøre en felles billettbestilling gjennom deres billettsystem. Da får dere sitte på samme bord. Er dere flere enn 10, så ta kontakt og så ser de på en god løsning for din gruppe. Servering skjer delvis gjennom at all kald mat står ferdig på bord (tapas). I tillegg vil det være varmretter spredt på flere buffeter for å unngå kø.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.