fbpx
  • Barnevennlig
  • Kurs
  • Sosialt

Verkstedkos for hele familien

Event
Hvor: Herøy , SKOLO
Når: 7. november 2021

Gå til arrangement

Søndag åpner vi dørene til noen hyggelige timer i verkstedet på Skolo. Det blir forsiktig julestemning! Du kan komme og gå som du ønsker i tidsrommet Heidi er i verkstedet, det blir ikke formell undervisning, men du får veiledning og inspirasjon.

Det blir mulighet til både spikking og hekling og dette passer for hele familien, unge og gamle. Ta gjerne med noe garn og heklenål om du har eller spikkekniv. Heidi har også heklenåler til utlån. Det meste av garn kan brukes: ull, lin, bomull, blandingsgarn. Supert å bruke opp restegarn! Du kan lære å hekle stjerner, for eksempel, og da kan det passe med hvite nyanser. Litt av poenget er at det ikke trenger å være typiske tynne heklegarn.

Heidi tar med spikkekniven sin og flere ting hun har laget; smørkniver, heklenåler og strikkepinner kan spikkes!

Heidi Bjørnsdotter Thorvik har gitt ut julebok på Gyldendal som nettopp er kommet i nytt opplag og det blir også mulighet til å kjøpe den. Kafébutikken er åpen som vanlig, 11-15.00 også søndag.

Påmeldingen til søndagen er ikke nødvendig, åpent i verkstedet kl. 12 til ca. 14.00, avhengig av hvor mange som kommer. Pris er 50 kr. Barn under 12 år gratis i følge med en voksen. Maks 200 kr. for familie, betales i kassen i kafeen. Velkommen!

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.