fbpx
  • Teater / Stand-up / Forestilling

Vefsn Teaterlag viser forestillingen: Kollektivet

Event
Hvor: Vefsn , Ungdomslokalet Mosjøen
Når: 24. oktober 2020

Gå til arrangement

Fem eldre mennesker har leid et hus for ett år for å prøve ut det å bo sammen i kollektiv. Pengene for solgte hus og leiligheter har de plassert i aksjer. Når prøveåret er ute bestemmer de seg for å kjøpe et hus i Spania. Men de ”mister” alle sparepengene sine ved en konkurs. De har behov for å tjene penger igjen, og tre av dem begynner da med hjemmebrentproduksjon i kjelleren, uten at de to andre vet det. Produksjonen kompliseres ved daglig besøk av hjemmesykepleier og en huseier som krever at de skal kjøpe huset eller flytte. I tillegg er politiet på sporet. Kollektivet takler utfordringene og får sin belønning til slutt.

I rollene:
Oddhild Jensen: Eva Mari Jørgensen Sørdal
Ruth Eliassen: Tatjana Osipova
Margrethe Brandt: Lise Hagfors
Bjørnar Brandt: Rolf Bjørnå
Cilla Gundersen: Renée Karlsen
Fredrik Jonassen: Sigmund Bårdvik
Birgit Rud: Tina Kirkerød Forfang

Regi:
Scenekunst i Nordland v/Åshild Pettersen
Lyd og Lys: Sander Moby Røreng
BILLETTER – Reserveres ved å sende SMS til : 97030927. Denne meldingen må inneholde info med dato/tidspunkt for ønsket forestilling, antall billetter, navn og i tillegg telefonnr.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.