fbpx
  • Dans
  • Konsert

Vassendgutane – Nevernes Havn

Event
Hvor: Brønnøy , Nevernes Havn
Når: 23. juli 2022

Gå til arrangement

VASSENDGUTANE 25 ÅR – ORIGINALEN AV FESTCOUNTRY!
For første gang kommer Vassendgutane og spiller på Sør-Helgeland, og stedet er Nevernes Havn.
Førjulstilbud på billetter slippes kl. 12.00, 27. november i et begrenset antall. Når det er utsolgt blir det lagt ut billetter til normal pris.
I 1996 samlet 6 unge friske karer seg på Ungdomshuset i Amdalen i Ørsta til den første øvingen i Vassendgutane sin tidsreise. Etter en tid med mange øvinger med selveste Teddy Nelson som motivator, ble det laget mange nye egenskrevne låter.
Tiden gikk, og Vassendgutane har stadig fått spørsmål om hva slags stilart de spiller? «Fest-country» var svaret, og dette ble slagordet om stilen til Vassendgutane. Nå er Vassendgutane blitt en merkevare, og det ledende bandet i Norge i dette segmentet. Bandet opptrer over hele vårt vidstrakte land, til glede for både seg selv og et lojalt trofast publikum.
I 2021 er det 25 år sidan Vassendgutane ble stiftet, og bandet har sett fram til mange konserter i jubileumsfeiringen, og på grunn av pandemien er det bestemt at bandet feirer videre i 2022 også.
Vi legger oss på linje med øvrige større musikkarrangementer i Velfjord, og har 15-års aldersgrense.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.