fbpx
  • Barnevennlig
  • Kunst

Utstillingsåpning: HUMLEVENNER

Event
Hvor: Alstahaug , Tjøtta
Når: 16. januar 2020

Gå til arrangement

Galleri Ö innleder det nye året med en utstilling som sender tankene mot vår og sommer. Utstillingen er et samarbeid med Tjøtta Barnehage, og tar utgangspunkt i et prosjekt som barnehagen har jobbet med siden våren 2017. Det hele startet med barnas interesse for humler. De så humlene ferdes på barnehagens uteområde, og nysgjerrigheten ble vekket. Siden den gang har barna i Tjøtta Barnehage utforsket humlenes liv – med egne humlehoteller, gjennom tegning, maling og forming har de studert de ulike humletypene som lever i Norge, og lært humla å kjenne.

Utstillingen, som har fått navnet «Humlevenner», inviterer publikum til å ta del i denne reisen. Her vil barna presentere de mange kreasjonene de har jobbet med i høst, og vi får mulighet til å lære mer om humlene gjennom barnas unike observasjoner.

Tjøtta Barnehage består av totalt 11 barn i alderen 1-6 år, og alle barna deltar i utstillingen med ett eller flere kunstneriske bidrag. Kunstnerne vil være tilstede på åpningen og fremføre eget musikkinnslag.

Velkommen til vernissage torsdag 16. januar kl. 15.00.

 

Sted: Galleri Ö
Adr.: Parkveien 7, 8860 Tjøtta
Kontakt: post@galleriö.no
Web: www.galleriö.no

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.