fbpx
  • Konsert

Unge solister fra Helgeland 2020

Event
Hvor: Vefsn , Mosjøen Kulturhus
Når: 22. mars 2020

Gå til arrangement

For 23. gang har Mosjøen orkesterforening invitert unge talenter på Helgeland til å være solist med
fullt symfoniorkester. Også i år har juryen funnet flinke kandidater for årets arrangement som går av stabelen 22. mars kl. 18.00 i Mosjøen kulturhus.
Årets solister er: Klarinettduoen Sunniva Sæterstad og Ellen Fjelldal Lien. Begge går for tiden på musikklinja ved Mosjøen videregående skole og spiller konsert for to klarinetter og orkester av Carl Stamitz. Karoline Persdatter Nygård har en Bachelorgrad fra Barratt Due musikkinstitutt og synger «Exsultate jubilate» av Wolfgang Amadeus Mozart. Marita Stortjønnli Solvang. Hun er masterstudent i pedagogikk ved Norges musikkhøgskole og har valgt fløytekonserten av Wolfgang Amadeus Mozart.

Våre sponsorer ”med hjerte for Helgeland” Helgeland Sparebank, HelgelandKraft og mediehuset Helgelendingen gir hver av solistene et stipendium på kr 5000,-.

kl. 17.00 underholder elever fra Vefsn kulturskole i foajéen i Mosjøen kulturhus der våre sponsorer serverer forfriskninger for publikum.

Det er Beethovenår i år og Mosjøen orkesterforening kommer i tillegg å spille Beethovens 1. symfoni på konserten.

Hjertelig velkommen!

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.