fbpx
  • Festival
  • Foredrag
  • Teater / Stand-up / Forestilling

Ulykke – Bokbad med Gjøran Engen

Event
Hvor: Vefsn , Vefsn bibliotek
Når: 6. juli 2020

Gå til arrangement

«Ulykke» av Gjøran Engen – villmarkskrim med sterk lokal tilknytning.

Gjøran Engen bosatt i Brønnøysund har skrevet en spennende krimbok med tittel «Ulykke» med handlingen lagt til Helgeland.  Noen vil kanskje kalle det natur- eller villmarkskrim da mye av handlingen er lagt til søndre Helgelands ville og vakre naturområder.

Den som har vandret en del i nasjonalparken Lomsdal-Visten vil kjenne seg igjen i naturbeskrivelsene.

Som leser føler jeg meg trygg på at forfatteren har tilbrakt sine vel anvendte timer på tur i de mange områdene som blir beskrevet, antagelig med både jakt og fiske på programmet.

Bokens hovedperson er journalisten Stig Toft som fangerinteressen da et tre år gammelt lik med kulehull i hodet blir funnet i nasjonalparken Lomsdal-Visten.

Fra omtale av boken:

«To menn møtes midt i villmarka. En dør, en lever videre. Med en hemmelighet som snart blir til et mareritt.»

Gjøran Engen har tidligere også vært bosatt i Vefsn og jobbet da som journalist i Helgelendingen.

På biblioteket vil Tor Martin Leines ha samtale med Gjøran Engen om boken. Det blir mulighet til å kjøpe bok av Gjøran Engen både før og etter samtalen.

Velkommen til en kveldstime på Vefsn bibliotek hvor vår nærliggende villmark med jegerkultur og friluftsliv blir omtalt i en kriminell setting.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.