fbpx
  • Dans
  • Gratis
  • Kunst
  • Teater / Stand-up / Forestilling
  • Workshop

UKM 2021 – Lurøy

Event
Hvor: Lurøy , Lovund Flerbrukshall
Når: 20. februar 2021

Gå til arrangement

UKM – Ung Kultur Møtes
Men hva er egentlig UKM? UKM er landets største kulturarrangement for ungdommer, hvor du får vise fram det du driver på med!
På UKM kan du delta med design, musikk, teater, dans, maleri, tegning, litteratur, video, foto, kunsthåndverk, skulptur, stand up og mye, mye mer.
Det vil bli holdt workshop og kurs i forkant av arrangementet, så her gjelder det å melde sin interesse så tidlig som mulig.

Aldersgrense:
For å kunne bli sendt videre til regional – og nasjonal mønstring, må du være mellom 13 og 20 år, eller gruppen må ha en gjennomsnittsalder innenfor dette alderspennet.
MEN, UKM Lurøy ønsker at scenen skal være åpen for flere, og inviterer alle unge mellom 10 og 20 år til å delta på lokal mønstring.
Vil du ikke delta på scenen, er det mye du kan gjøre rundt og under arrangementet. UKM er av og for ungdom, og har du en interesse for lyd, lys, vil være med på UKM media som fotograf / film, scenerigger osv, vil det bli holdt gratis kurs for deg som ønsker å være med.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.