fbpx
  • Kunst
  • Teater / Stand-up / Forestilling

UKM 2020 for Bindal og Sømna

Event
Hvor: Bindal , Terråkhallen
Når: 8. februar 2020

Gå til arrangement

Informasjon
Ung Kultur Møtes. Konsert og utstilling for og med ungdom fra Bindal og Sømna.
Ung Kultur Møtes foregår på Terråk skole lørdag 8. februar kl 1300, med kunstutstilling og forestilling på scenen. Som vanlig samarbeider Bindal med Sømna om en felles mønstring, og vi inviterer ungdommene til å møtes fredag kveld den 7. februar kl 1800 for sceneprøver og sosialt samvær. Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen. Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans. Se ukm.no for mer informasjon og for påmelding.

Sted
Terråkhallen

Kontakt
Bindal kommune

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.