fbpx
  • Konsert

TUFF ENUFF Bluesfest med Clas Yngström

Event
Hvor: Rana , Park 22 Byscena
Når: 30. oktober 2021

Gå til arrangement

TUFF ENUFF lager fest igjen!

Lørdag 30. oktober får vi et lenge etterlengtet gjensyn med en av verdens beste gitarister, svenske Clas Yngström, en venn av rockepublikummet i byen gjennom mange år.

Clas har siden tidlig på syttitallet gjort seg bemerket internasjonalt som gitarist og fortolker av Jimi Hendrix i store deler av verden sammen med bandet «Sky High». Bandet har hatt mange forskjellige konstellasjoner og spilt utallige konserter verden over, fra India til Sør-Amerika, i Sovjetunionen og USA.

Clas Yngström har utgitt soloalbumer og medvirket i forskjellige bluesband og er en elsket gjest i gitaristmiljøer verden over. Sky High’s største hit, «I Ain’t Begging» er for øvrig produsert av TUFF ENUFF’s egen husbandleder, Frank Marstokk.

Kvelden får solid backing av TUFF ENUFF husband under ledelse av Frank Marstokk og med musikere av ypperste klasse, som vanlig.

Det legges opp til intense bluesopplevelser av høy, internasjonal klasse! Velkommen til blå lykke med TUFF ENUFF og Clas Yngström.

Kjøp billetter her

Dørene åpnes: 19:00
Konsertstart: 20:00
Aldersgrense: 20 år

Sittende konsert og anviste plasser
Bar med alle rettigheter, åpen før under og etter arrangement.

SMITTEVERN: Park 22 har som mål til enhver tid å overholde og tilrettelegge for smittevern pga Covid-19 viruset i henhold til myndighetenes krav. Disse kan blir endret.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.