fbpx
TuffEnuff
  • Konsert

TUFF ENUFF Bluesfest 2020

Event
Hvor: Rana , Park 22 Byscena
Når: 18. september 2020

Gå til arrangement

TUFF ENUFF Bluesklubb Mo i Rana pangstarter i samarbeid med Sparebank 1 Nord Norge bluessesongen med å presentere landets to største bluestolkere på sitt første arrangement siden covid-19 restriksjonene satte inn i år.
Knut Reiersrud er en velkjent aktør både nasjonalt og internasjonalt med sitt blues/folk/world program og den rå bluesgitaristen Vidar Busk kommer tilbake til klubben igjen etter sin forrykende åpningskonsert hos oss i 2019. Begge konsertene gir også gjenhør med vårt husband, Marstokk’s Blues Mafia, ønsket av hovednavnene som et av sine favoritt backing band.

Siden vi stadig er underlagt covid-19 restriksjoner er det begrenset billettsalg på eventet. Vi oppfordrer derfor vårt entusiastiske bluespublikum til å bestille billetter i grupper, gjerne opp til 10 stk sammen.
Samlet billettsalg/kapasitet vil bli 80 px pr konsert.

TUFF ENUFF fortsetter også sine tiltak for Rana’s unge bluesinteresserte. Derfor spiller både Knut Reiersrud og Vidar Busk en intimkonsert for ungdom
på Byscenen både fredag og lørdag klokken 18.00 . Ungdomsarrangementet har fri aldersgrense og er alkoholfritt.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.