fbpx
  • Festival
  • Konsert

Trio no Treble

Event
Hvor: Vefsn , Mosjøen Kulturhus
Når: 6. juli 2020

Gå til arrangement

Mosjøen ble i 2013 den første byen i Nord-Norge som ble med i det internasjonale Snublestein-prosjektet. Den tyske kunstneren Gunter Demnig igangsatte prosjektet på 90-tallet, og over hele Europa er det lagt ned steiner utenfor hjemmene til jøder og andre ofre for nazismen. I Mosjøen ligger de på tre steder i sentrum. Forfatter og tidligere avdelingsleder i Vefsn Museum, Håvard J. Nilsen, var prosjektleder for Snublesteinene i Mosjøen. Under Galleria leder han en kunstvandring med steinene som tema, og kommer til å snakke både om prosjektet, verdien av minnesteder og om de tre jødiske mosjøværingene som

Trio no Treble er i utradisjonell tro en trio med bratsj, cello og kontrabass, basert i Trondheim! En trio uten diskant, kun mørke røster og dyp klang. Kan det bli bedre?

Trioen består av Lars Marius Hølås (bratsj), Eivind Rossbach Heier (cello) og Jostein Bolås Brødreskift (kontrabass). Trio no Treble ble stiftet sommeren 2017, og har siden oppstarten spilt flere suksessfulle konserter i Trøndelagsregionen, rundt i Norge, og i Serbia. De har tidligere spilt egne konserter på Hamar og Operaen i Oslo, for å nevne noen. Fremtidige konserter er blant annet i Luleå, Murmansk, Mandal, og de er igjen invitert tilbake til å opptre under Operafestukene i Kristiansund.

Trioen spiller alt fra klassisk musikk til folkemusikk og popmusikk. Med andre ord så spiller trioen musikk i alle genre og til alle anledninger. I 2019 fikk de skrevet et til verk til seg av komponist Trygve Brøske, støttet av Norsk komponistfond.

Julen 2019 hadde de en musikalsk julekalender på sosiale medier. Til og med Stephen Fry var med i kalenderen.

Medlemmene i Trio no Treble er allsidige musikere med regelmessige engasjementer i blant annet TrondheimSolistene og Trondheim Symfoniorkester. De har alle Bachelor- og Mastergrad fra NTNU Institutt for musikk, og de har hatt studieopphold i Tyskland, Sveits og Sverige.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.