fbpx
  • Gratis
  • Konsert
  • Sosialt

Trio no treble på Naustloftet

Event
Hvor: Vevelstad , Handelsstedet Forvik
Når: 9. november 2022

Gå til arrangement

Musikk i Nordland tilbyr konserter på små steder. Det er ett gratisarrangement og nå håper vi på at riktig mange vil komme å høre på.
Her legges ved info om Trio de treble.
Store Opplevelser på Små Steder
Musikk i Nordlands oppdrag er å være konsertleverandør for Nordland fylke
Denne gangen besøker vi dere med Trio no Treble

 

«Trio no Treble er i utradisjonell tro en trio med bratsj, cello og kontrabass! En trio uten diskant, kun mørke røster og dyp klang. Trioen består av Lars Marius Hølås (bratsj), Eivind Rossbach Heier (cello) og Jostein Bolås Brødreskift (kontrabass).
Trio no Treble ble stiftet i 2017, og har spilt mange suksessfulle konserter rundt i Norge, Sverige og Serbia. I sesongen 2020-2021 spilte de blant annet konserter på Ibsenhuset i Skien, Flekkefjord, Nordfjordeid, Bodø og Røst. De har også tre år på rad vært festivaltrio på Festspillene Helgeland, samt spilt konserter i Kristiansund og på Operaen i Oslo. Våren 2021 var de scenemusikere under oppsetningen av Czardasfyrstinnen ved Operaen i Kristiansund, og operaen i Stjørdal. I desember 2021 var de på juleturné sammen med Bettan, Are Hembre og Trond Hustad. I 2022 skal de på blant annet på en lengre Tysklands-turné, og de feirer sin 5-års jubileumskonsert i Konzerthaus Berlin den 26.oktober.
I 2020 ga de også ut to album. Et «klassisk» album som blant annet inneholder Trygve Brøske sitt bestillingsverk «Trio (no) Trouble», og et julealbum. Begge albumene høstet strålende kritikker. De har et pågående samarbeid med Rasmus Rohde og Ronny Kjøsen, og de er med på det siste barnealbumet til Klaus Sonstad.
De har også opptrådt på VG-lista sammen med Mads Hansen, og de siste årene har de hatt en musikalsk julekalender på sosiale medier. Selveste Stephen Fry var med i en lukene.
Trio no Treble er kjent for sin lekne tilnærming til både klassisk musikk, folkemusikk, samt sine spreke tolkninger av ny popmusikk. Med andre ord så spiller trioen musikk i alle genre og til alle anledninger.
I tillegg er de aktive på sosiale medier, og har under koranapandemien blant annet hatt et musikalsk samarbeid sammen med Arve Tellefsen. Under pandemien ble Trio no Treble omtalt i det britiske magasinet «The Strad» hele tre ganger, og de fikk internasjonal omtale med en video de laget sammen med ei nepalesisk sangerinne.
Medlemmene i Trio no Treble er allsidige musikere med regelmessige engasjementer i blant annet TrondheimSolistene og Trondheim Symfoniorkester. De har alle Bachelor- og Mastergrad fra NTNU Institutt for musikk, og de har hatt studieopphold i Tyskland, Sveits og Sverige.»

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.