fbpx
  • Konsert
  • Sosialt

Tre Små Kinesere

Event
Hvor: Brønnøy , Kred
Når: 25. februar 2023

Gå til arrangement

“KINESERNE KOMMER!”
Langt tilbake i urtida, i 1988, fant du denne graffitien overalt i Trondheim sentrum. Folk klødde seg i hodet og lurte på hva i h… dette kunne være. Mysteriet ble oppklart for de fleste trondhjemmere, og ellers i landet, da Tre Små Kineseres første album kom i 1990. Siden den gang har det blitt 12 album og hundrevis av konserter.
Og Risnes og Co ligger ikke på latsiden, for 2023 starter trioen med et smell! Da kommer deres album nummer 13 (en retur til deres opprinnelige akustiske lydbilde) hånd i hånd med en etterlengtet norgesturné. Med seg på turneen har bandet helt nye låter – selvsagt i skjønn forening med gode, gamle klassikere fra en elsket katalog
En konsert med Tre Små Kinesere er en ganske annerledes opplevelse enn det å sitte hjemme og plystre til platene. I hjembyen Trondheim er det nesten ikke mulig å høre bandet over publikums allsang, noe høstens konsert på Byscenen ble nok et bevis på.
Dette, kombinert med Risnes’ “tullprat” og gode historier mellom låtene, er noe av det som gjør disse konsertene til en minneverdig opplevelse.
Gutta leverer alltid, om det er 20 eller 200 i salen: «Vi håper selvsagt på det siste, og det innebærer at akkurat du får ut fingeren og dukker opp, om du vil synge eller ikke!”
Kineserne kommer til Kred den 25. februar. Kommer du?

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.