fbpx
  • Konsert

Tord Gustavsen/Kim Rystad/Arve Henriksen

Event
Hvor: Rana , Nordland Teater
Når: 12. mai 2021

Gå til arrangement

Stemningsfull og intens konsert med Kim Rysstad (vokal), Arve Henriksen (trompet) og Tord Gustavsen (flygel og elektronikk) – «Nu rinner solen» Mo i Rana 12. mai.

Hver for seg borger de tre for både bunnsolid kvalitet og uvanlig stor publikumsappell. Dette er tre musikere fra øverste hylle, som evner å nå inn til lytterne, og gjør noe med alle oss som har gleden av å få hørt musikken de skaper.

Kim André Rysstad er en av landets fremste folkesangere, og ble allemannseie da han tok en andreplass i Stjernekamp. Han har i senere år også gitt ut flere kritikerroste plater, bl.a. sammen med London Philharmonic Orchestra og turnert flittig.

Initiativet til dette nye prosjektet kommer fra pianist Tord Gustavsen, som er en av våre aller fremste og mest populære jazzmusikere. Han har samarbeidet med en rekke vokalister; fra Solveig Slettahjell og Silje Nergaard til Simin Tander og Mahsa Vahdat, men aller mest kjent er han for sine trioplater på det tyske prestisjeselskapet ECM. Da han slapp albumet «The Ground» i 2005 gikk det rett inn som nr 1 på VG-lista, som første instrumentaljazzalbum i historien. Siden har han turnert jorden rundt med sin lavmælte og stemningsmettede musikk,
og funnet frem til et stadig større og mer trofast publikum.

Arve Henriksen er trompetisten med den unike tonen og en enorm tilstedeværelse i alt han foretar seg; enten det er i improvisasjonsbandet Supersilent, i samarbeid med David Sylvian, John Paul Jones fra Led Zeppelin, eller på sine egne kritikerroste soloplater.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.