fbpx
After work plakat
  • Mat & drikke
  • Sosialt

The Lounge Afterwork m/BråK

Event
Hvor: Rana , The Lounge
Når: 12. juni 2020

Gå til arrangement

The Lounge utvider åpningstidene og kjører i gang Afterwork på fredager (i tillegg til at vi har åpent dagtid). Behagelig bystemning og trivelig personell som ønsker at du skal ha det bra er på jobb. Afterworken er fra 16:00 til 20:00 (barkvelder lørdager blir fra 20:00 til 00:00).

Du kan gjerne reservere bord og forhåndsbestille snack-brett til Afterwork med gjengen, gi beskjed i innboks. Det er da viktig å møte til avtalt tid for reservasjon, ellers går plass naturlig nok til andre.

Vi forholder oss til råd og regler i forbindelse med Covid-19, så det er et begrenset antall plasser i baren. Kun bordservering og kun betaling med kort.

Her blir de snaisen musikk, høy nok til at du kan digge, lav nok til at du kan prate. Og ansvaret for sommer-musikken første Afterwork 12. juni blir med våre kjære venner fra BråK, Kenneth og Bjørn som får seg et eget lite chille-hjørne i baren. Og slapp av, de liker langt mer enn hard rock – her kommer låter som sklir godt inn i enhver festlig sommerkveld. Så håper vi selvsagt å se en finstemt deg da
20 års aldersgrense. Alle rettigheter og bar med øl, vin og klassiske drinker på barkartet. Menyen skal utvides etterhvert. Vi serverer også enkel snacks til de som ønsker det.

Målet er at dette skal bli et permanent tilbud, som blir mer spennende etterhvert, her kan det dukke opp temakvelder av alskens slag og også eventer der vi også utfolder oss på byscena til Kulturhuset Mo. Men etter lengre tid med stengte dører tester vi først ut en periode for å se hvordan oppslutningen blir og tilpasser oss etter tilbakemeldinger fra dere. Si gjerne om det er noe du savner hos oss, så ser vi hva vi kan få til.

Velkommen til laidback og hyggelig atmosfære hos The Lounge. BråK-gutta gleder seg også til å endelig se deg 12. juni, i huset som er for deres hjemmebane å regne.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.