fbpx
Bilde av fargeflekker og teksten After Work
  • Mat & drikke
  • Sosialt

The Lounge After Work m /TUFF ENUFF

Event
Hvor: Rana , The Lounge
Når: 18. september 2020

Gå til arrangement

Behagelig og uformell bystemning og trivelig personell som ønsker at du skal ha det bra er på jobb. Afterworken er fra 16:00 til 20:00, sitteplasser ute og inne.
Denne gang med Tuff Enuff, eksklusiv gjest og godt driv.

Du kan gjerne reservere bord og forhåndsbestille mat til Afterwork med gjengen, gi beskjed i innboks på Facebook-eventet. Det er da viktig å møte til avtalt tid for reservasjon, ellers går plass naturlig nok til andre. De forholder seg til råd og regler i forbindelse med Covid-19, så det er et begrenset antall plasser. Kun bordservering og kun betaling med kort.

Her blir de snaisen musikk, høy nok til at du kan digge, lav nok til at du kan prate. Det er lov med låtønsker 🙂

20 års aldersgrense. Fri inngang. På UNG-delen denne gang er det 15 års aldersgrense, så her kan begge aldersklasser få komme.

Velkommen til laidback og hyggelig blues-atmosfære hos The Lounge med Tuff Enuff i førersetet.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.