fbpx
  • Konsert

The Get Down

Event
Hvor: Rana , Park 22 Byscena
Når: 17. september 2021

Gå til arrangement

Et event bestående av sju av Norges mest up and coming hip hop/ R&B-artister finner sted på Park 22 fredag 17. September.

På plakaten finner vi blant annet NRK Urørt & P3-favorittene Wonder The Boy, Gerald Ofori og CSN fra Trondheim, samt de lokale raptalentene Unge Matheus og BENC.

I tillegg kommer de Oslo-baserte artistene Naits og Lil Truls. Naits har med sin engelskspråklige musikk streamet mer enn 3,5 millioner ganger på Spotify, og med det bygd en solid fanskare i både inn- og utland.

Lil Truls fra Oslo vest har servert solide rap-bangers i en årrekke, og fått mye oppmerksomhet for sine utgivelser på nettsteder som YLTV og 730. Truls er kjent for sine energiske liveshows, ofte på landets største klubb-og festivalscener som sidekick og hypeman for bransjefavoritt og Karpe-kompis, Pen Gutt.

DJ for kvelden: Jünger
Dørene åpnes: 19:00
Konsertstart: 20:00

Kjøp billetter her

Aldersgrense: 18 år. Sittende konsert og anviste plasser.
Bar med alle rettigheter, åpen før under og etter arrangement.

SMITTEVERN: Park 22 har som mål til enhver tid å overholde og tilrettelegge for smittevern pga Covid-19 viruset i henhold til myndighetenes krav. Disse kan blir endret.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.