fbpx
  • Konsert

The Drunken Sailors

Event
Hvor: Rana , Park 22 Byscena
Når: 11. juni 2021

Gå til arrangement

Dørene åpnes: 18:00
Konsertstart: 19:00
Aldersgrense: 20 år
Sittende konsert og anviste plasser.
Bar med alle rettigheter, åpen før under og etter arrangement.

The Drunken Sailors spiller akustisk Americana, Roots, Blues, Irsk og Country, med et lydbilde preget av flere vokalister, gitar, fele, munnspill, banjo, mandolin, bass, trekkspill og perkusjon.

De presenterer en variert blanding av tradisjonelle og velkjente sanger innenfor sjangrene, men byr også på eget materiell og oversatte låter på saftig nordlandsdialekt.

Bandet består av et kollektiv av musikere fra hele Helgeland, og har hovedsete i Mosjøen. Bandet driver aktivt og med hyppige og varierte jobber de siste årene, blant høydepunkter kan nevnes Bysprinten og Byfesten i Mosjøen, Folk & Fesk Festivalen i Bodø, Rootsfestivalen i Brønnysund, VM i Krabbefiske i Sandnessjøen og Oktoberfest Mo i Rana. Bandet var Vefsn kommunes utsending til Serbia World Music Festival i 2019 og høstet stor suksess.

SMITTEVERN: Park 22 har som arrangør som mål til enhver tid å overholde og tilrettelegge for smittevern pga Covid-19 viruset i henhold til myndighetenes krav. Utover de generelle krav til hygiene og avstand er det nå spiseplikt ved alkoholservering og tidligere sjenkestopp enn normalt. Dette betyr at alle som skal drikke alkohol må i fbm. første bestilling også bestille mat. De har skreddersydd en rett for anledningen. Alkoholservering stenger kl. 22:00. Alkoholkonsum må avsluttes senest kl. 22:30. Alle gjester vil få anvist plass/bord. Denne plassen må beholdes under arrangement da det er krav om faste anviste plasser.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.