fbpx
  • Foredrag

Tenn Flammen – Morten Nygård

Event
Hvor: Vefsn , Mosjøen Kulturhus
Når: 4. februar 2021

Gå til arrangement

«Tenn flammen» er et aktivt deltagende helaftens foredrag hvor jeg viser deg hvordan du bruker kroppen til å tenne flammen, sette intensjoner og nyttårsforsetter som faktisk virker.
Dette blir en spennende kveld hvor du lærer om kropp og sinn. Alle som kommer på foredraget får utdelt gave ved ankomst, altså en overraskelse fra Morten. Denne kvelden inviteres du som er nysgjerrig på livet og hva du gjør når det treffer deg mitt i ansiktet. Morten viser og forteller hvilke naturlige prinsipper som tenner den indre flammen, skaper nye intensjoner og nyttårsforsetter som kan endre livet.
Morten Nygård
Morten er forfatter, foredragsholder og veileder. Han har bodd 4 år i en campingvogn i skogen for å finne ut hvordan det er å være materiell fri. Han satt på en fjellhylle i en uke for å finne ut hva «ingen ting» er. Han har gått på pilegrimstur med munker og prester både vinter og sommer. Han har mistet alt han eier to ganger i livet, uten at det har ødelagt nattesøvnen. NRK har laget to dokumentarer og han blir stadig vekk intervjuet i magasiner. Han har tent bål, meditert og badet hver eneste morgen i 10 år. Han har reist rundt med bevissthetspoden og møtt på mange spennende mennesker som jobber med bevissthet. Og han har veiledet flere tusen i å bruke kroppen for å endre livet.
Pris
Kr 390 + avgift, inkludert gave og trekning av gavekort til endringsprogrammet til MortenNygard.no som starter 10. februar 2021. Verdi: Kr 12.000
Dørene åpnes klokken 17.30.
«Vil du fortsette å stå utenfor døren til deg selv eller vil du banke på og åpne den og la livet lede deg i en ny retning, Morten Nygård»

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.