fbpx
  • Foredrag
  • Gratis

Temamøte: Heltidskultur

Event
Hvor: Vega , Folkets Hus
Når: 23. januar 2020

Gå til arrangement

Vega arbeiderparti inviterer kommunalt ansatte, folkevalgte, politiske partier, fagforeninger og øvrige interesserte til åpent temamøte om heltidskultur i kommunal sektor. Hovedinnleder er partisekretær i Arbeiderpartiet, Kjersti Stenseng.

Altfor mange i Norge jobber deltid og får ikke faste jobber. For Arbeiderpartiet er flere hele, faste stillinger viktig. Det er bra for den ansatte, som får forutsigbarhet og stabilitet i sitt arbeidsliv, og det er bra for de som skal motta tjenestene, som får trygge og gode fagfolk i helse og omsorgsektoren.

Om Kjersti Stenseng:
Stenseng er Arbeiderpartiets partisekretær. Hun er partiets øverste organisatoriske leder og har ansvaret for partiets sentrale kontor.

Program for temamøtet og øvrig informasjon publiseres fortløpende. Deltakelse er gratis.

Kontakt
Vega Arbeiderparti

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.