fbpx

TEKNISK ETAT

Event
Hvor: Rana , Park 22 Byscena
Når: 13. november 2021

Gå til arrangement

TEKNISK ETAT – Ett velsmurt band bestående av durkdrevne musikere.

Musikerne i bandet brukes mye som frilansere i forskjellige bandkonstellasjoner, samt musikalske prosjekter og oppsetninger. Når gutta ønsker å dyrke sine egne ungdomshelter møtes de som «TEKNISK ETAT». Dette drømmebandet har spesialisert seg på å gi nytt liv til mange av de beste låtene fra 70- tallets rockegiganter.

JETHRO TULL – FOCUS – LED ZEPPELIN – DEEP PURPLE – URIAH HEEP – GRAND FUNK Wishbone Ash, Jeff Beck, Jaco Pastorius og TOTO kan også forekomme hvis publikummet er det rette.

Bandet får spesielt mye hederlige omtaler for sine tolkninger av Jethro tull og FOCUS. Dette er ikke «allebandseie» og krever en perfekt match av dyktige og dedikerte musikere.

Også låter fra Deep Purple, Uriah deep og Led Zeppelin for en overdose håndspåleggelse fra disse musikerne. Når disse låtene blir presentert mot slutten av konsertene går som oftest stemningen rett i taket og allsang- og luftgitarfaktoren blant publikum stiger til klimaks!

Vi kan love ett kanonband som får mye lovord for sine konserter!

Dørene åpnes: 20:00
Konsertstart: 21:00
Aldersgrense: 20 år
Bar med alle rettigheter, åpen før under og etter arrangement.

SMITTEVERN: Park 22 har som mål til enhver tid å overholde og tilrettelegge for smittevern pga Covid-19 viruset i henhold til myndighetenes krav. Disse kan blir endret.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.