fbpx
  • Teater / Stand-up / Forestilling

Teater-Trippel : 3 for 2 på teater!

Event
Hvor: Alstahaug , Kulturbadet
Når: 1. februar 2020

Gå til arrangement

I samarbeid med Riksteatret, Nordland Teater og Hålogaland Teater blir det Teater-Trippel i Kulturbadet i februar!

Fordi vi har TRE teaterstykker på rappen, og fordi vi elsker teater, gir vi deg som publikummer en unik mulighet! 1.-9.2 2020 kan du oppleve hele TRE bevegende, berikende, nord-norske og makalause musikalske teaterforestillinger med en egen festivalbillett.

Begynn med Nordland teaters musikal «Ei hand å holde i», spekket med Trygve Hoffs melodiøse og vakre låter, lørdag 1. februar.

Følg opp med Hålogaland teaters «Blå Åker», som presenterer en musikalsk scenetriller med nordnorske gapskratt og en undertone av fiskeripolitikk, onsdag 5. februar.

Avslutt det hele med klassikeren SULT av Knut Hamsun, i litt moderne vri og med bruk av musikk, video og bilde, – presentert av Riksteatret, søndag 9. februar.

Det er et begrenset antall pakkebilletter i salg, det er godt mulig dette er den ultimate gaven til kulturbaderen som har alt!

Billetten fungerer som et festivalpass, du kjøper én billett, og har da automatisk plass på alle tre forestillingene. Du får anvist rad- og setenummer på de respektive forestillingsdagene.

Billetter

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.