fbpx
Folk som hopper i fallskjerm
  • Trening / Sport

Tandemhopp

Event
Hvor: Rana , Røssvoll
Når: 13. april 2020

Gå til arrangement

Endelig kan Rana Fallskjermklubb arrangere tandemkurs, kursene er planlagt gjennomført i perioden 4. – 13. april dvs. helgen og dagene før påske og selve påsken. Rana Fsk har normalt ikke tandem som et tilbud men denne påsken drar de til med hele 40 ledige plasser.

Vil du finne ut mer om det å hoppe fallskjerm? Kanskje du tenker på å gå kurs? Eller hva med å gi et tandemhopp i gave.

Å hoppe tandem, er en fin måte å prøve fallskjermhopping på. Som tandemelev har du muligheten til å ta dine første skritt mot frittfall på en kontrollert måte, trygt fastspent til en erfaren og spesialutdannet fallskjerminstruktør!

Har du en drøm om å hoppe tandem er muligheten her NÅ! Hoppingen vil foregå på Røssvoll flyplass der de legger opp til en opplevelse du sent vil glemme. Sett av god tid og ta med familie, venner og opplev en spennende sport på nært hold. Det er ennå ledige plasser igjen, så meld deg på kurs nå.

Påmelding

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.