fbpx
  • Konsert

Susanne Lundeng Trio (Nils-Olav Johansen og Erik Nylander)

Event
Hvor: Brønnøy , Forsamlingslokalet Brønnøysund
Når: 17. september 2020

Gå til arrangement

Brønnøy Jazzforum er stolte over å starte konserthøsten med fantastiske Susanne Lundeng Trio!

BILLETTER
På grunn av korona-pandemien og smittevern har vi begrenset med plass og billetter. Vi ønsker at du bestiller billett via Vipps, og vi anbefaler at du er tidlig ute.

Billettene koster 250,-
(200,- for medlemmer)

Kjøp billetter på VIPPS nr. 559005

TRYGG KONSERT
Vi vil selvfølgelig ha fokus på smittevern under konserten, med god avstand, håndsprit og bordservering. Det skal være trygt å nyte jazz sammen med oss!

SUSANNE LUNDENG TRIO:
Susanne Lundeng – fele/sang
Nils-Olav Johansen – gitar/vokal
Erik Nylander – trommer
Tor Breivik – lyd.

Albumet «Hold dæ på vingan» kom i februar i år, og det viser Susannes sterke utforskertrang når hun bruker og blander det hun har samlet seg av fele- og folketoner fra nord med livets varsomme intensitet.

Tekstene på albumet tar utgangspunkt i de store, så vel som de enkle spørsmålene, med lekende og utforskende språkføring.

Felespillet er fortsatt i høysete når hun sammen med Nils-Olav Johansen og Erik Nylander musiserer fram et lekent og ekspressivt ensemblespill, farget av tradisjonell musikk fra hele verden i en symbiose av jazz, viser og nordnorsk folkemusikk.

Forsidefoto: Guri Dahl

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.