fbpx

Supperåd hos Park 22

Event
Hvor: Rana , Kulturhuset Mo
Når: 20. august 2020

Gå til arrangement

Nord-Norsk Supperåd er et tilbud i Park 22 én torsdag i måneden. Et samarbeid med The Lounge, Kulturhuset Mo og de andre bedriftene i Park 22. Skikkelig god suppe til anstendig pris og gratis råd inkludert.
Den som gir oss gode råd denne gang er Elin Gullesen Bratt fra Relasjon i NOR
Suppen koster 119,-, rådet er helt gratis og suppegjøkene i Supperådet spanderer også kaffen.

Suppe serveres fra kl. 16:00.
Gratis supperåd kl. 16:30 (ca 15 minutter)
I navnet Nord-Norsk Supperåd ligger det altså lovnad om gode råd. I Park 22 er det mange virksomheter med variert og spennende kompetanse. Og vi har en fin delingskultur. Så hver gang vi inviterer til Supperåd så får gjestene gode, gratis råd på kjøpet.

I Facebook-eventene for Supperådene gis informasjon om hvilke råd som serveres med suppen på torsdagene. Ved godt oppmøte tas både The Lounge og Kulturhuset Mo i bruk, ved mindre grupper kun The Lounge.

Det kan også dukke opp små morsomme konkurranser med fine premier på Supperådene. For eksempel kan man vinne lunsj hos The Lounge eller billett til noe av det som skjer på Kulturhuset Mo.

Perfekt for kolleger eller venner etter jobb, eller for travle sjeler som trenger en kjapp og sunn middag etter arbeidstid. Og denne gangen er gode råd ikke dyre.
Et skikkelig supperåd kan altså være både godt og nyttig.
Velkommen!

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.