fbpx
  • Mat & drikke
  • Sosialt

Studietur til Leines og Rødøy

Event
Hvor: Vevelstad , Forvik
Når: 17. oktober 2020

Gå til arrangement

Lørdag 17.oktober arrangerer «No hivæ vi oss rundt» og «Blått prosjekt» felles studietur. Turen går først til Nordøy Sea AS (Leirfjord). Her vil du få høre om hvordan de har gjort suksess med eksport av sjømat, og omvisning i lokalene deres på Leines. Turen går deretter videre til Rødøy hvor vi besøker Klokkergården v/Malin Arntsen. Her får vi se og høre om hennes aktivitet, og du vil få servert en flott 3-retters middag.

Synes du dette høres interessant ut? Tror du dette kan gi deg inspirasjon i egen eller fremtidig næring ? Eller er du kanskje bare nysgjerrig på hvordan de har fått det hele til? Sett av dagen til å bli med på en interessant, spennende og smakfull studietur!

Avgang med skyssbåt fra Forvik: 08:30

Ankomst Forvik: Ca. 22:00

Skyssbåten vil også gå innom Vågsodden og Stokkasjøen ved behov.

Egenandel: 250kr/pers

Innbyggere i Vevelstad kommune vil prioriteres.

Bindende påmelding innen fredag 02.oktober. Påmelding sendes til elisabeth.treines@vevelstad.kommune.no eller SMS til 489 52 264

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.