fbpx
  • Workshop

Strikk og drikk

Event
Hvor: Rana , Kulturhuset Mo
Når: 28. november 2019

Gå til arrangement

Kjære Verket-strikkere, vi er tilbake!🧡

I forbindelse med Jul i Park 22 inviterer Verket og Coop Helgeland alle strikke- og hekleglade til strikk og drikk på Kulturhuset Mo🧶 Ta med deg venner og strikketøy og bli med på en sosial og trivelig strikkekveld sammen med oss! Her kan du kjøpe et glass vin, øl eller annen ønsket strikkedrikk. Vi spiller strikke-vennlig og rolig musikk, snakker om løst og fast og utveksler strikketips.

Verket stiller med gratis kaffe og Coop Helgeland serverer julegodt så langt det rekker. Vi deler ut gratis tags til dere som strikker Verket-genseren <3 eller stæsh, og det blir loddtrekning hvor du kan vinne strikkepakker, strikkebøker og billetter til Verket 2020.

Sist men ikke minst lanserer vi årets strikkeprosjekt!🤩

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.