fbpx
Mange typer chili
  • Mat & drikke

Sterkt med Stig

Event
Hvor: Rana , Park 22 Byscena
Når: 6. mars 2021

Gå til arrangement

Klar for latter og lidenskap og hjerter i chili? Sterk mat, sterk drikke og sterke historier er i fokus når matelskeren Stig Bang tar deg inn i chiliens rike. Han er proppfull av kunnskap om chili, det være seg alt fra snodige og artige anekdoter og fun-facts til interessant viten, praktiske chili-tips og elementer fra film og litteratur der chilien har spilt en rolle. Det ligger altså an til mye moro og mye smak – og kanskje litt musikk (han er visst i gang med å øve inn en chili-basert blues-låt). Det blir servert mat, som er hot innenfor rimelighetens grenser, og så kan de mer nysgjerrige få utfordre smakssansene ytterligere hvis de vil.

Prisen inkluderer en chili-rett, pluss kaffe med ei chilisjokoladekule. Ikke minst er det et verdifullt dypdykk i Stig Bangs chili-kunnskaper og underholdende smaksunivers. Stig og Synnøve hos The Lounge samarbeider tett på kjøkkenet og er begge opptatt av de gode smaksopplevelsene. Bar med alle rettigheter, og en chilibasert drikke-meny i anledning kvelden. Sterk spilleliste og sterk bord-dekor er en selvfølge, og de skrur også opp styrken på den gode stemninga.

 

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.