fbpx
  • Mat & drikke

Sterkt med Stig

Event
Hvor: Rana , Park 22 Byscena
Når: 6. mars 2021

Gå til arrangement

Klar for latter og lidenskap og hjerter i chili? Sterk mat, sterk drikke og sterke historier er i fokus når matelskeren Stig Bang tar oss inn i chiliens rike. Han er proppfull av kunnskap om chili, det være seg alt fra snodige og artige anekdoter og fun-facts til interessant viten, praktiske chili-tips og elementer fra film og litteratur der chilien har spilt en rolle. Det ligger altså an til mye moro og mye smak – og kanskje litt musikk (han er visst i gang med å øve inn en chili-basert blues-låt) Det blir servert mat, som er hot innenfor rimelighetens grenser, og så kan de mer nysgjerrige få utfordre smakssansene ytterligere hvis de vil.
Prisen inkluderer en chili-rett, pluss kaffe med ei chilisjokoladekule. Ikke minst er det et verdifullt dypdykk i Stig Bangs chili-kunnskaper og underholdende smaksunivers. Stig og Synnøve hos The Lounge samarbeider tett på kjøkkenet og er begge opptatt av de gode smaksopplevelsene. Bar med alle rettigheter, og en chilibasert drikke-meny i anledning kvelden. Sterk spilleliste og sterk bord-dekor er en selvfølge, og vi skrur også opp styrken på den gode stemninga. Vi gleder oss skikkelig til denne kvelden med dere.
Smittevern: Vi forholder oss til gjeldende smittevernregler. Alle skal føle seg trygge. Vi oppfordrer folk som kan sitte sammen (i kohort), om å gjøre en felles billettbestilling gjennom vårt billettsystem. Da får dere sitte på samme bord. Er dere flere enn 10, så ta kontakt og vi ser på en god løsning for din gruppe. Servering skjer på bordene.
20 års aldersgrense (leg-plikt).

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.