fbpx
  • Dans
  • Konsert
  • Sosialt

Stearinlyskvartetten

Event
Hvor: Brønnøy , Kred
Når: 24. september 2022

Gå til arrangement

Stearinlyskvartetten er en akustisk pop- kvartett fra Brønnøysund. Med sine akustiske instrumenter og deres harmoniske vokaler har de fylt mange musikkglade hjerter med glede og begeistring opp gjennom årene.
Siden oppstarten for 12 år siden har kvartetten rukket og bli ganske så samspilte, noe som gjenspeiles på scenen i form av enorm spilleglede, mye humor og ikke minst flott sang. Dette var også med på å løfte tidligere Stearinlystrioen helt til topps i sang-konkurransen «Take the stage» som ble arrangert på ærverdige The Scotsman i Oslo sommeren 2019. Nå har trio blitt utvidet til kvartett etter at fantastiske Susanne Larsen endelig har takket ja til å bli med på laget

24.september fyller kvartetten i tillegg opp bandbussen og kommer med forsterket mannskap for å lage fest-stemning på Kred i Brønnøysund!
Fullt band, alle der for å gi dere en helt unik opplevelse av kjente poplåter fra tidlig 80-tallet og fram til i dag. Dette blir garantert stemning!

Bandet består av:
Gitar – Ole Bjørn Nygård Berg
Bass – Einar Bastesen
Trommer – Torstein Nedrelid

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.