fbpx
Logo Steady Rolling
  • Konsert

Steady Rolling

Event
Hvor: Rana , Nordland Teater, Teaterkafeen
Når: 20. desember 2019

Gå til arrangement

«Fredag 20 desember er det duket for musikk av det røffe slaget når Steady Rolling åpner juleferien 2019 på Teaterkafeen, Mo i Rana.

Steady Rolling er et band som har høstet god kritikk for sin egenkomponerte musikk, og dette er et band du vil se og høre mer fra i fremtiden.
Sjangermessig beveger bandet seg i et landskap vi kjenner igjen fra både seksti og syttitallet, og frem til i dag. Her har nok både Hendrix, Blackmore og hele rekken med datidens legender hatt et ord med i laget.

Bandet har med den legendariske gitaristen Frank Edvardsen, noe som i seg selv er en garanti for at dette kommer til å bli knalltøft.
Aleksander Ytterøys uslepne og barske stemme løfter musikken til de store høyder.

Kompet bestående av Benjamin Søttar Berthelsen på bass, og Tom Hillestad på trommer danner det nødvendige stødige grunnlag for at dette skal svinge på skikkelig vis, med trøkk og groove.

Det rockegale publikum, så vel som det danseglade publikum bør kjenne sin besøkelsestid på Teaterkafeen, for dette vil bli en reise inn i den berømte «Jernverksrocken» som Mo har vært kjent for i snart et par mannsaldre.
La julevask være julevask denne kvelden, hiv på deg trøya og bli med.
For denne førjulsfesten vil du IKKE gå glipp av 😉»

Billetter i døra. Kr 200,- Vipps eller kontant.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.