fbpx
Sørbygdfestivalen
  • Barnevennlig
  • Sosialt

Sørbygdfestivalen – Gøy på landet og i vann

Event
Hvor: Vega , Eidem Friluftsområde
Når: 18. juli 2020

Gå til arrangement

Velkommen til en spennende og fartsfull dag på stranden. 

Velkommen til Sørbygdfestivalen, Gøy i vann-gøy på land! Hele familien er hjertelig velkommen til en koselig dag på Levika på Eidem fra kl. 11:00-16:00. Her er noen av aktivitetene vi har å by på: Kajakkpadling, snorkling,hamsterhjul, vanntrampoline, SUP-board, water-roller, Ta-sjansen båtkonkuranse, body-zorb, natursti, leiking i fjæra og strandvolleyball. Vi låner gratis ut våtdrakter til både voksne og barn, men anbefaler å ta med eget utstyr hvis man har.

Ta-sjansen konkurranse: Bygg din egen farkost, og bli med på race! Her er det bare fantasien som setter stopper. Barn opp til 16 år kan melde seg på ( tlf 41293918 )

Vi har også salg av grillmat ( sommerkotelett / laks med hjemmelaget potetsalat og grønnsalat ), pølse m/brød, kaker, vafler, kaffe og mineralvann.

Takk til våre fantastiske sponsorer:

Sparebank 1
Helgeland Sparebank
Vega sjøfarm
Spar Vega
Coop prix
Vega Havhotell
Vega verdensarvsenter

Pris voksen: 50
Pris barn: 0

Foto: Hilde Wika

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.