fbpx
  • Konsert

Sør-Helgeland Digitalscene: Camilla Alvestad gjør Reset Akustisk

Event
Hvor: Brønnøy , Sør- Helgeland Digitalscene
Når: 27. juni 2020

Gå til arrangement

27.juni er en merkedag. Det er datoen for Stonewall-opprøret i New York. Datoen er da vi minnes alle liv levd, alle liv tapt, kun fordi man føler litt annerledes enn den gemene hop. Lørdag 27. juni arrangerer superinitiativtaker Hanne Pernille sammen med Vega Media livekonsert på Verdensarvsenteret med Camilla Alvestad, som har strippet ned hit’ene hun sammen med produsent Stig Antonsen skrev for dancegruppen RESET. Gruppen toppet hitlistene på slutten av 90 og begynnelsen 2000 tallet og låter som «Blue», «Get Me», «Calling You» og «Say I’m The One» lever sitt egne liv digitalt den dag i dag. Camilla har med seg gitaristen Alf Borge.

Support: Andrine Haugen Møller og Tord Flatøy. Da skal vi heise regnbueflagget til topps 🌈❤️

Det er også mulig å se konserten på ordinært vis. Den spilles ute på platten ved Verdensarvsenteret, og det selges kun 120 billetter på grunn av plassen tilgjengelig. Ta med familien og kom da vel 🙂

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.