fbpx
  • Kunst

Sommerutstilling 6. juli – 10. september

Event
Hvor: Hattfjelldal , Sveanveien 20, Hattfjelldal
Når: 20. august 2021

Gå til arrangement

Inger Blix Kvammen (født 1954 i Kirkenes), er en norsk-samisk kunstner bor og arbeider ved Kirkenes i Troms-Finnmark fylke. Hun har hatt en rekke utstillinger i inn og utland og mottatt stipender fra blant andre Norsk Kulturråd, Finnmark Fylkeskommune og Samisk Kunstnerforbund.

Utgangspunktet for denne utstillingen er resultat av reiser til Nord-Vest Russland, – til nenets Autonome Ukrug. Prosjektet handler i hovedsak om urfolkskulturer, om møter mellom ulike kulturer og om migrasjoner og kulturutveksling over grenser. Inntrykkene omsatt i objekter og fotografi utmerker seg ved å være sterkere og mer livaktige enn bare gjengivelser eller avbildninger av det daglige liv og hverdagskulturen i ulike typer samfunn, og er resultat av så vel det kjølige intellekts refleksjon som av sanser og følelser.

 

Utstillingen står mellom 6. juli – 10. september 2021

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.