fbpx
  • Festival
  • Konsert

Sommernatt ved fjorden

Event
Hvor: Brønnøy , Brønnøy kirke
Når: 5. juli 2020

Gå til arrangement

En sommerkonsert med Charlotte Fongen, Magne Fremmerlid og Odd Johan Overøye.

Sangerparet Charlotte Fongen og Magne Fremmerlid møttes da de begge arbeidet på Den Norske Opera i Oslo. De har gjennom de siste 20 årene holdt utallige konserter sammen i inn og utland. Begge to har røtter fra Nordland, men dette er første gang de holder konserter sammen i denne landsdelen.

Charlotte Fongen er fra Bærum, hun er sopran og har sin utdannelse fra Barrat Dues Musikkinstitutt og Norges musikkhøgskole. Hun var i mange år ansatt ved operaen i Oslo. Hun er nå ansatt i Tønsberg domkirke, og har her ansvar for barne og ungdomskor. Hun er også tilsatt ved Dissimilis kompetansesenter med ansvar for sangopplæring og kor. Hun er en mye brukt freelance sanger, hun komponer og har blant annet skrevet flere musikaler og en opera.

Magne Fremmerlid er bass-baryton fra Skodje på Sunnmøre, og han har sin utdannelse fra Rogaland Musikkonservatorium i Stavanger. Han arbeidet i mange år som lektor i musikk ved Solborg Folkehøgskole og Høgskolen i Vestfold før han ble ansatt i solistensemblet ved Den Norske Opera. Han arbeidet her i nesten 20 år, men ble pensjonist i 2016. han har gjort mer enn 75 forskjellige solistroller, og er stadig engasjert i operaen som freelancer. Magne driver også en utstrakt konsertvirksomhet i inn og utland.

Odd johan Overøye er pianist, komponist og arrangør fra Stordal på Sunnmøre. Han er til daglig ansatt som førsteamanuensis i komposisjon og ved NTNU – Institutt for musikk i Trondheim. Han har sin utdannelse fra Musikkonservatoriet i Trondheim, Norges Musikkhøgskole og The Grove School of Music i Los Angeles. Odd Johan har gjort seg særlig bemerket gjennom sine komposisjoner. Han har komponert kammermusikk, vokalverk, orkestermusikk og musikkteater. Han har skrevet for Trondheimsolistene, Kaunas City Symphony Orchestra, Nidarosdomens Guttekor, Arve Tellefsen og mange andre.

På denne konserten vil vi få en fin  sommerlig blanding av sanger fra musikal og opera, samt  perler fra vår sang og salmeskatt. Flere av Odd Johans vakre sanger vil også bli presentert. Titler som Sommernatt ved fjorden, Summertime, Ol man river, Om eg var ein rik mann og Å eg veit meg eit land.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.